2 posts
Page 1 of 1
Hi! :-) :punk:

Why Studio One browser displays VST3 presets if plugin VST2?

I have only VSTi2 - Falcon.
Load this plugin in Cubase 10.5 and save some presets to this folder: C:\Users\Zirrex\Documents\VST3 Presets\UVI\FalconVSTx64

Run Studio One 4.6, Open browser and I now I see This is presets in Studio One 4.6 but If I drag the preset into the project, I have loaded VSTi2 Falcon, but no sound preset.

If Studio One 4.6 does not understand this format presets, why is it displaying them?

If I have VST2 plug-in, why S1 shows presets for VST3?

Attachments
Studio_One_2019-12-19_22-22-46.png
This is presets from Cubase 10.5 (C:\Users\Zirrex\Documents\VST3 Presets\UVI\FalconVSTx64)

Welcome to my Facebook page : My music for movies and games : My psy-trance and psy-chill music
Support me. Buy my music if you like it: nimbitmusic : bandcamp

System Specifications:
Windows 8.1 (x64), Studio One 3.3.4 (x64), 16 gb ram, Intel Core i7-3770K, SSD Intel CT060A3, SSD Intel CW120A3 and other WD HDD, ATI Radeon HD 3400 Series, soundcard Roland VS-100.
User avatar
by Zirrex on Fri Dec 20, 2019 5:23 am
Avenger VST3 - don`t have a problem.
UVI VST2 - can`t load vst3 presets - don`t have presets sound.
This is VST2 plugins... Presets VST3.
If S1 can not load these presets for VST2 why Studio One displays them for this format?

P.S. Cubase 10.5 without any problems downloading these VSTi3 presets for VSTi2 UVI.

Attachments
Studio_One_2019-12-26_13-51-43.png
Studio_One_2019-12-20_14-10-45.png

Welcome to my Facebook page : My music for movies and games : My psy-trance and psy-chill music
Support me. Buy my music if you like it: nimbitmusic : bandcamp

System Specifications:
Windows 8.1 (x64), Studio One 3.3.4 (x64), 16 gb ram, Intel Core i7-3770K, SSD Intel CT060A3, SSD Intel CW120A3 and other WD HDD, ATI Radeon HD 3400 Series, soundcard Roland VS-100.

2 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest