8 posts
Page 1 of 1
in sub's:
no indication in standart compressor
no indication LA-2A emulation (arrow pointer)

how to fix the problem? I already spent a hard reset. no results


&

Universal Control don't save aux mute settings in mixer
always after relload mixer - no link, but i need global linking
User avatar
by wahlerstudios on Tue Apr 16, 2019 5:45 am
Yes, I can confirm your observation for a 16R. All compressors work in subgroups, but it's not indicated. The blue meters do not show up. You can also not link subgroups, because the button is missing. This missing-button bug is confirmed already.

"Global Mute Link" was a feature of the former firmware and a general setting for a mixer, which was NOT STORED in scenes. The new firmware with UC 3.0 as software has integrated this feature to the new projects & scenes section. Once your old scenes are converted, simply make the setting and store it with your project. Now the settings will always be recalled with the project. There are several threads about this here in the forum.

SL16 | 32R | 16M

Apple routers | iPads | PreSonus SW5E & Motu AVB switches | Alesis iO Dock with AudioTools' Smaart RTA & Spectograph extension |
Yamaha S112, S15e, S10e, SM12, SM10 | Galaxy Audio Hot Spots | Mac mini | Lenovo Laptop | Studio One Pro 3.5.6
User avatar
by golishevsky on Tue Apr 16, 2019 5:55 am
wahlerstudios wroteYes, I can confirm your observation for a 16R. All compressors work in subgroups, but it's not indicated. The blue meters do not show up. You can also not link subgroups, because the button is missing. This missing-button bug is confirmed already.

"Global Mute Link" was a feature of the former firmware and a general setting for a mixer, which was NOT STORED in scenes. The new firmware with UC 3.0 as software has integrated this feature to the new projects & scenes section. Once your old scenes are converted, simply make the setting and store it with your project. Now the settings will always be recalled with the project. There are several threads about this here in the forum.


old converted scenes in which the subgroups are connected are transformed normally. no violations. But I didn’t try to create new related subgroups. The whole problem with these devices is that developers are releasing raw firmware. We do not have the ability to test beta versions of the firmware, so that in the "final" releases there are not raw firmware with a bunch of bugs as it is now. For example, a bug with indication of a compresser greatly interferes with the normal use of the mixer.
User avatar
by golishevsky on Tue Apr 16, 2019 5:58 am
And I also noticed that the meter bridge at 12 began to work very slowly at times. He had previously worked disgustingly in terms of design, with a large lag and some sort of unpleasant speed to his eyes. And now sometimes it starts to get very buggy.
User avatar
by PreSonus Seth on Thu Jul 18, 2019 10:42 am
If you're not submitting any Bug reports to Tech Support, then complaining in the forums won't fix anything, FYI.
User avatar
by golishevsky on Thu Jul 18, 2019 2:48 pm
PreSonus Seth wroteIf you're not submitting any Bug reports to Tech Support, then complaining in the forums won't fix anything, FYI.


if I were a developer for this device, I would do everything possible to ensure that people do not have problems. I did not sit back and even did not read my own forums.
User avatar
by PreSonus Seth on Fri Jul 19, 2019 9:02 am
golishevsky wrote
PreSonus Seth wroteIf you're not submitting any Bug reports to Tech Support, then complaining in the forums won't fix anything, FYI.


if I were a developer for this device, I would do everything possible to ensure that people do not have problems. I did not sit back and even did not read my own forums.


Yeah, in a perfect world, but that's not reality.

It's software, bugs will come and go and come and go... etc.
User avatar
by wahlerstudios on Thu Jul 25, 2019 9:28 am
I'd like to add something here. It's an obvious bug, but only in UC Surface (tablet and computer). The Standard Compressor and the plugins do not show anything! Nevertheless they work. Interestingly, compressor display works for all compressors on the console's touch screen. It's just a pity for users of rack mixers. They don't see their compressors working in UC Surface.

This is solely an observation for the fixed subgroups.

SL16 | 32R | 16M

Apple routers | iPads | PreSonus SW5E & Motu AVB switches | Alesis iO Dock with AudioTools' Smaart RTA & Spectograph extension |
Yamaha S112, S15e, S10e, SM12, SM10 | Galaxy Audio Hot Spots | Mac mini | Lenovo Laptop | Studio One Pro 3.5.6

8 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests