3 posts
Page 1 of 1
:evil: it's reading has firepod ASIO X64 and only giving me 2 inputs ..reinstalled FP10 drivers didn't work running studio 1..And since they discontinued support for this product ...which is just bad business..I need help.
User avatar
by cristofe on Tue Mar 01, 2016 6:15 pm
And since they discontinued support for this product ...which is just bad business..


Ok, first of all the Firepod has been discontinued for MANY years. No company that I know of supports discontinued products indefinitely. Furthermore, even if they wanted to, they CAN'T.
Parts become unavailable, computer hardware and software become incompatible. At some
point if you wish to continue to record music you will need to upgrade to an interface that is
compatible with current technology. That's a simple fact of life....technology moves on.

That being said, we can help you better now and in the future with a bit more info......if you will post your system specs in your signature, (see my sig), we will be better able to troubleshoot your problems. Without knowing what type of pc you're running, what OS you're using, what DAW etc....we often can't recommend a "simple fix"

http://www.fandalism.com/cristofe

PC'S: HP XW6000 Dual 3.2GHz Intel Xeon, 8GB RAM WinXP SP2 HP 6005 Pro AMD Athalon X2 B24 3.0Ghz, 4GB RAM Win8 Pro Dell Latitude E6410 Laptop Intel i5 2.67Ghz 8GB RAM Win7 Pro x64 Audio Interfaces: Terratec EWS88MT PCI (2), Audiobox 1818VSL USB & Firestudio 26x26 Firewire, Line 6 PodXT, Roland GS-10, NI Rig Kontrol 3

Monitors: Yamaha HS50M's DAW: S1 3.2.1 Pro

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.
User avatar
by scottwood1 on Wed Mar 02, 2016 10:07 am
Ok, first of all the Firepod has been discontinued for MANY years. No company that I know of supports discontinued products indefinitely. ..

.Hmm I still get service and tech support on my fifty year old 2 inch tape machine...So ..If you make it.. stand behind it ...I threw it out and bought a UAD appollo 16 yesterday..problem solved .. the presonus channel strip..Studio 1...all gone...I don't work with companies that don't stand behind their products...I know a lot of people who use presonus products and are happy with them..but customer service left a bad taste in my mouth,,,,I wouldn't recommend their products......BTW,,,custom desktop windows 7 ultimate sp1 / 8 g ram 1tbHD 64 bit /presonus fp 10 /presonus channel strip / studio one 3 / monitors ...Alesis monitor one / M- AudioAV 40

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests