3 posts
Page 1 of 1
My Firestudio Project syncs (blue light) and i can work with it in Studio One.
But it doesn't show up in UC (newest version).
"Show all" Tab in UC is greyed out.
My problem: On the headphones output i can't mute the direct monitoring sound, so i have double signal, direct and from DAW.

Windows7 x64 system

Would be glad, if someone could help me with this issue.
Regards,
Bernhard
User avatar
by cristofe on Sun Mar 22, 2020 11:32 am
Have you attempted a proper clean uninstall/re-install to an earlier version of UC....as in the last version that your FSP worked properly with?

https://support.presonus.com/hc/en-us/articles/210047143-How-do-I-Uninstall-Reinstall-my-device-drivers-for-the-StudioLive-in-Microsoft-Windows-

https://soundcloud.com/cristofe-chabot/sets/main

PC'S: HP XW6000 Dual 3.2GHz Intel Xeon, 8GB RAM WinXP SP2 HP 6005 Pro AMD Athalon X2 B24 3.0Ghz, 4GB RAM Win8 Pro Dell Latitude E6410 Laptop Intel i5 2.67Ghz 8GB RAM Win7 Pro x64 Audio Interfaces: Terratec EWS88MT PCI (2), Audiobox 1818VSL USB & Firestudio 26x26 Firewire, Line 6 PodXT, Roland GS-10, NI Rig Kontrol 3

Monitors: Yamaha HS50M's DAW: S1 3.2.1 Pro

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.
User avatar
by Reisejoker on Sun Mar 22, 2020 2:30 pm
Thank you man, saved my day.
I had two mistakes:
- no cleaned up uninstall
- inappropriate UC version for my old Firestudio Project device
(newest version is not automatically the right one)

All the best (especially these days)
Bernhard

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests