Temblor T10 and Temblor T8
3 posts
Page 1 of 1
I bought a temblor 10 in December. I was sold on it even though my intentions were to get a different (more expensive) brand subwoofer for my home studio. And I was pleased with it up until the end of April. That's when it just magically stopped powering on. After I checked everything else in my studio to make sure no power surge came through my system, the only thing that would not work was the Temblor. So I called my local tech repair in Washington, DC and they said they don't work on Presonus products. I thought that was odd but I went ahead and did the whole tech support, repair authorization (RA) forms and sent it off to Baton Rouge, LA for the nominal fee of $75. Now, it is almost a month later, and I have yet to hear about the status of my Temblor 10. Even though it was received on May 15, 2015 as the UPS tracking number and my repair authorization number indicate. I don't know why it won't power on, I don't know if it will be repaired, I don't know when it will be returned to me. The RA status update says that it will be processed in 7-10 business days but here we are on the 17th (or 18th if you count Memorial Day) business day with the RA status update saying the same thing it said on May 15th. I really don't like to spend $400 on something that I don't even have, or something that can stop working at any time with no warning. The only response I have gotten has been from @PresonusSupport on twitter, who sadly, has also has since disappeared. This entire process has been frustrating starting with the hour long phone wait times for phone support, to not being able to even leave a message if you are not a dealer, to the 2 different forms that need to be filled out (Tech Support and Repair Auth) that have the same information on it, to the shipping cost, to then not hearing about the status of the repair for nearly a month after Presonus receiving the unit. Not sure what else to do short of contacting an attorney to get this issue resolved. RA RAW9073
User avatar
by matthewgorman on Tue Jun 09, 2015 10:33 am
There should be an email response from tech support on Friday regarding the status. Shoot me a PM if you need clarification for anything.

Matt

Lenovo ThinkServer TS140 Win 10 64bit, 8GB RAM, Intel Xeon
Lenovo Thinkpad E520, Windows 7 64bit, 8 GB RAM, Intel i5 Processor
StarTech EC13942 34mm Expresscard
S1Pro V2 , Melodyne Studio 4, Nomad Factory Studio Bundle, Waves , RM16, Studio 192, DP88, Faderport, Central Station Plus, Yamaha HS50 Monitors, Sceptre 6-8 Monitors, Temblor 10.
User avatar
by carltonhicks on Tue Jun 09, 2015 11:00 am
Thank you for you quick response. I did find a reply in my MyPresonus account from June 5. Which is the 3rd place I looked for a status update. Even after I was directed to check my RA# on the RA status lookup page. Overall, I'm glad something is being done but this whole process has been time consuming, convoluted, confusing, and frustrating. I hope this matter can be resolved quickly and does not affect my future support of PreSonus.

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest