Discuss Monitor Station V2 and Monitor Station (Legacy)
Central Station and Central Station Plus
5 posts
Page 1 of 1
Need help diagnosing

The meters on my central station peaked out. When I restarted the unit, a clicking sound with the meters flashing slightly with each click occurred. Is it the power supply?

Thanks!
User avatar
by mwright137 on Mon Aug 25, 2014 6:45 pm
I think that needs a support ticket...

I am Sir Melvis Bacon, Knight of BaconHam Palace.

Studio One 2 Pro 3.3.x (64 bit). MacBook Pro 13". OS X Sierra version 10.12.3.
RM16AI and CS18AI connected in Stagebox mode via MOTU AVB Switch.
StudioLive 328AI (x2); AudioBox 22 VSL; BlueTube DP V2; FaderPort; Monitor Station; RC 500; Temblor T10.

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.

My Website
User avatar
by lloydlandesman on Tue Aug 26, 2014 8:27 am
I posted a ticket yesterday, heard nothing.
User avatar
by mwright137 on Tue Aug 26, 2014 10:21 am
Can you PM me the ticket number?

I am Sir Melvis Bacon, Knight of BaconHam Palace.

Studio One 2 Pro 3.3.x (64 bit). MacBook Pro 13". OS X Sierra version 10.12.3.
RM16AI and CS18AI connected in Stagebox mode via MOTU AVB Switch.
StudioLive 328AI (x2); AudioBox 22 VSL; BlueTube DP V2; FaderPort; Monitor Station; RC 500; Temblor T10.

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.

My Website
User avatar
by timpaterson on Wed Sep 13, 2017 7:52 pm
I have this problem too, but no clicking sound. Did you work out what it was?

5 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest