2 posts
Page 1 of 1
Hey all, I have the full presonus sphere- and I can't figure out how to get the yellow button with Fat Channel sync inside S1 Pro.

If I set it up on a seperate computer with Artist, it works as expected (I can sync Revelator Fat Channel FX with S1), but on 'Pro' I'm not finding the option...I'm probably just missing something.

Any ideas?

4x 7980xe hacks with High Sierra
36TB server 10Gbe network
4x Focusrite Red 8Pre's
S1 Pro, PT|Ultimate, Logic, Ableton, Wavelab
Console1, Avid Artist Mix and Dock, Kontrol 88 and 69mkii.
User avatar
by Trucky on Sat Jul 17, 2021 4:24 pm
Please post your specs and a screenshot of what you're seeing so we can better understand what may be the issue.
Have you submitted a Support Ticket yet?
What versions of Studio One, Universal Control and Revelator firmware are you running?
I'm using the Revelator io24 with Studio One 5.3 Pro on Windows 10 21H1 but I think the Revelator should have similar results.
Fat Channel sync is working as expected (see screenshot).

Image

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 11 Pro 64-bit (21H2), Studio One 5.4 Pro | Notion 6.8.1 | Universal Control v3.6.0.66460
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
Series III 32 v2.5.17953, Revelator io24 v1.13

2 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest