4 posts
Page 1 of 1
I've been trying to set my Revelator up to work in discord but encountered a small problem, If I don't route the audio through Studio One the audio breaks up.

Any help would be much appreciated.

OS: MacOS X Catalina
User avatar
by Trucky on Wed Jan 06, 2021 6:35 pm
Check out this resource:
phpBB [video]

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 10 Pro 64-bit (20H2), Studio One 5.1.1 Pro | Notion 6.8 | Universal Control v3.4.0.61835
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
StudioLive Series III 32 v2.4.17466
User avatar
by danielwright17 on Wed Jan 13, 2021 2:01 pm
I've tried doing what it says in the video but the other party say that I am coming though as if i'm under water
User avatar
by Trucky on Wed Jan 13, 2021 2:05 pm
Please submit (see below) a support ticket.

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 10 Pro 64-bit (20H2), Studio One 5.1.1 Pro | Notion 6.8 | Universal Control v3.4.0.61835
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
StudioLive Series III 32 v2.4.17466

4 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest