Discuss Studio 2|4, 2|6, 6|8, 18|10, and 18|24 USB 2.0 Interfaces Here
6 posts
Page 1 of 1
I just purchased and installed a Studio 68C. Everything running fine.

In Universal Control, I see there is a firmware update available: version 2.21
My installed version is 2.22

Not sure why the version number for an available update would be a lower number than the installed, or am I missing something?

Should I stick with the 2.22 or update?
Image

Win10 Pro-64 / i7 8770K @5.01 GHz / 32GB RAM / 960 Evo M2 boot drive / 2x WD Gold 4T storage / WD Velociraptor 600G project drive / 2x WD 2T Black storage / Asus Maximus X Hero mobo / EVGA GTX1060 FTW / BCR2000 / Mackie Control Universal / Arturia The Lab49 / Studio 68C / Focusrite ISA-One / ProTools 11 / Studio One 3.5 / Reaper 5
User avatar
by Trucky on Sat Jul 04, 2020 10:22 am
Version 2.21 is the latest release.
Recommendation is to click on the [Upgrade Firmware] button to install the 2.21 firmware.

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 11 Pro 64-bit (21H2), Studio One 5.4 Pro | Notion 6.8.1 | Universal Control v3.6.0.66460
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
Series III 32 v2.5.17953, Revelator io24 v1.13
User avatar
by aoVI on Sun Jul 05, 2020 3:25 pm
Thank you.

Seems odd the lower version number is the latest--like a countdown.

Win10 Pro-64 / i7 8770K @5.01 GHz / 32GB RAM / 960 Evo M2 boot drive / 2x WD Gold 4T storage / WD Velociraptor 600G project drive / 2x WD 2T Black storage / Asus Maximus X Hero mobo / EVGA GTX1060 FTW / BCR2000 / Mackie Control Universal / Arturia The Lab49 / Studio 68C / Focusrite ISA-One / ProTools 11 / Studio One 3.5 / Reaper 5
User avatar
by bob.rosset on Tue Jul 14, 2020 4:24 pm
Quick question @aoVI, did you manage to install the update? every time I tried it, it says that it cannot find the Studio68c, and I have to turn it off and on again. It's an endless loop. I just bought it about 2 hours ago.
User avatar
by Trucky on Tue Jul 14, 2020 6:03 pm
Try this...

1. Uninstall Universal Control
2. Reboot your computer
3. Reinstall Universal Control (Be sure to select the following):

Image

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 11 Pro 64-bit (21H2), Studio One 5.4 Pro | Notion 6.8.1 | Universal Control v3.6.0.66460
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
Series III 32 v2.5.17953, Revelator io24 v1.13
User avatar
by chenshen1 on Sat Aug 21, 2021 1:10 am
Do NOT UPDATE!!!!!!!!!
Mine is 68c 2.22,it's well. I can find it in my Qlab、Logicpro.
BUT when I “update” it to so called latest verson 2.21.
I can't find it at all.

6 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests