Discuss Studio 2|4, 2|6, 6|8, 18|10, and 18|24 USB 2.0 Interfaces Here
5 posts
Page 1 of 1
I just purchased and installed a Studio 68C. Everything running fine.

In Universal Control, I see there is a firmware update available: version 2.21
My installed version is 2.22

Not sure why the version number for an available update would be a lower number than the installed, or am I missing something?

Should I stick with the 2.22 or update?
Image

Win10 Pro-64 / i7 8770K @5.01 GHz / 32GB RAM / 960 Evo M2 boot drive / 2x WD Gold 4T storage / WD Velociraptor 600G project drive / 2x WD 2T Black storage / Asus Maximus X Hero mobo / EVGA GTX1060 FTW / BCR2000 / Mackie Control Universal / Arturia The Lab49 / Studio 68C / Focusrite ISA-One / ProTools 11 / Studio One 3.5 / Reaper 5
User avatar
by Trucky on Sat Jul 04, 2020 10:22 am
Version 2.21 is the latest release.
Recommendation is to click on the [Upgrade Firmware] button to install the 2.21 firmware.

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 10 Pro 64-bit (20H2), Studio One 5.1.1 Pro | Notion 6.8 | Universal Control v3.4.0.61835
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
StudioLive Series III 32 v2.4.17466
User avatar
by aoVI on Sun Jul 05, 2020 3:25 pm
Thank you.

Seems odd the lower version number is the latest--like a countdown.

Win10 Pro-64 / i7 8770K @5.01 GHz / 32GB RAM / 960 Evo M2 boot drive / 2x WD Gold 4T storage / WD Velociraptor 600G project drive / 2x WD 2T Black storage / Asus Maximus X Hero mobo / EVGA GTX1060 FTW / BCR2000 / Mackie Control Universal / Arturia The Lab49 / Studio 68C / Focusrite ISA-One / ProTools 11 / Studio One 3.5 / Reaper 5
User avatar
by bob.rosset on Tue Jul 14, 2020 4:24 pm
Quick question @aoVI, did you manage to install the update? every time I tried it, it says that it cannot find the Studio68c, and I have to turn it off and on again. It's an endless loop. I just bought it about 2 hours ago.
User avatar
by Trucky on Tue Jul 14, 2020 6:03 pm
Try this...

1. Uninstall Universal Control
2. Reboot your computer
3. Reinstall Universal Control (Be sure to select the following):

Image

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 10 Pro 64-bit (20H2), Studio One 5.1.1 Pro | Notion 6.8 | Universal Control v3.4.0.61835
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
StudioLive Series III 32 v2.4.17466

5 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest