FaderPort 8 and FaderPort 16 General Discussion
27 postsPage 2 of 2
1, 2
Well spoke to the Apple tech have an appointment on Friday to take my machine and humble apologies Presonus this one is most likely on me🤐

Mac Mini (Late 2014)
Processor: 3.0 GHz Intel Core I7
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Graphics: Intel Iris 1536 MB
Presonus. Studio One Pro V3
ART Pro Studio Channel II
ART. Pro Pro VLA II
Line 6. Bass POD Pro XT
Line 6. HD 500x
Focusrite Saffire Pro 40
Presonus. V2 Monitor Station
Presonus. FaderPort 8
KRK. Rockit 5 (x2) sub (X1)
KRK. KNS8400 Headphones
Roland A 800 Pro
NI. Maschine MKII
Ibanez. 6 String Bass
Behringer. BXL 3000 Bass Amp

"God's grace" :D
User avatar
by Skip Jones on Thu Nov 09, 2017 10:43 am
Thanks for letting us know!

Good luck, from the team!

Skip

http://www.presonus.com/support
Windows 10 X 64 : AMD Phenom II X 4 945
ATI Radeon 5450 / 512 RAM
8GB RAM / 1T SATA

Mac Mini (Late 2014)

Faderport and Faderport 8
Yamaha S-08
Fishman TriplePlay
Logidy Controller

Assorted PreSonus Gear

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.
Answers at http://answers.presonus.com/
User avatar
by matthewgorman on Thu Nov 09, 2017 10:55 am
frank.crow wroteWell spoke to the Apple tech have an appointment on Friday to take my machine and humble apologies Presonus this one is most likely on me🤐


Frank, main goal is that it gets fixed. Its ok to get frustrated in something that seems to defy logic. Glad you are getting it sorted out.

Good luck.

Matt

Lenovo ThinkServer TS140 Win 10 64bit, 8GB RAM, Intel Xeon
Lenovo Thinkpad E520, Windows 7 64bit, 8 GB RAM, Intel i5 Processor
StarTech EC13942 34mm Expresscard
S1Pro V2 , Melodyne Studio 4, Nomad Factory Studio Bundle, Waves , RM16, Studio 192, DP88, Faderport, Central Station Plus, Yamaha HS50 Monitors, Sceptre 6-8 Monitors, Temblor 10.
User avatar
by frank.crow on Sat Nov 18, 2017 12:44 pm
Well got my computer back from the Apple Store. Now I have two devices that are malfunctioning. Haha you have to laugh. I reinstalled from my Time Capsule. I am back to just the Fadeport error.

Mac Mini (Late 2014)
Processor: 3.0 GHz Intel Core I7
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Graphics: Intel Iris 1536 MB
Presonus. Studio One Pro V3
ART Pro Studio Channel II
ART. Pro Pro VLA II
Line 6. Bass POD Pro XT
Line 6. HD 500x
Focusrite Saffire Pro 40
Presonus. V2 Monitor Station
Presonus. FaderPort 8
KRK. Rockit 5 (x2) sub (X1)
KRK. KNS8400 Headphones
Roland A 800 Pro
NI. Maschine MKII
Ibanez. 6 String Bass
Behringer. BXL 3000 Bass Amp

"God's grace" :D
User avatar
by frank.crow on Sat Dec 16, 2017 7:42 pm
Well I have to be man enough to admit fault. Every thing is working, truthfully I didn't even realize when it happened. The faderport 8 is a great piece of hardware and I am happy to own it and be a Presonus customer.

Man, humble pie is not my favorite food.

PS
Praise God!!
I'm glad to have my faderport 8 working🤡

Mac Mini (Late 2014)
Processor: 3.0 GHz Intel Core I7
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Graphics: Intel Iris 1536 MB
Presonus. Studio One Pro V3
ART Pro Studio Channel II
ART. Pro Pro VLA II
Line 6. Bass POD Pro XT
Line 6. HD 500x
Focusrite Saffire Pro 40
Presonus. V2 Monitor Station
Presonus. FaderPort 8
KRK. Rockit 5 (x2) sub (X1)
KRK. KNS8400 Headphones
Roland A 800 Pro
NI. Maschine MKII
Ibanez. 6 String Bass
Behringer. BXL 3000 Bass Amp

"God's grace" :D
User avatar
by niclasgustafsson1 on Wed Jan 10, 2018 11:40 am
Frank.crow what was the problem? I have the same issues. Dont know yet if the high sierra fixed it since its very random. Some days it works fine and sometimes its unusable...
User avatar
by frank.crow on Fri Jan 12, 2018 1:51 pm
niclasgustafsson1 wroteFrank.crow what was the problem? I have the same issues. Dont know yet if the high sierra fixed it since its very random. Some days it works fine and sometimes its unusable...


I would get an error dialogue box shortly after startup. The software was having trouble communicating with the hardware which resulted in latency in the DAW.

Previously this error would self correct but at the time of the post it was persistent.

I went through lots of hoops if you've had a chance to read this thread. High Sierra made it worse, but the error was still present on Sierra.

I never did find out the root problem.

I will tell you this though, right now I'm using this powered USB hub by Sabrient that lets me switch between all of my MIDI devices with just a click of a button.

Kind of a cool insurance policy.

Mac Mini (Late 2014)
Processor: 3.0 GHz Intel Core I7
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Graphics: Intel Iris 1536 MB
Presonus. Studio One Pro V3
ART Pro Studio Channel II
ART. Pro Pro VLA II
Line 6. Bass POD Pro XT
Line 6. HD 500x
Focusrite Saffire Pro 40
Presonus. V2 Monitor Station
Presonus. FaderPort 8
KRK. Rockit 5 (x2) sub (X1)
KRK. KNS8400 Headphones
Roland A 800 Pro
NI. Maschine MKII
Ibanez. 6 String Bass
Behringer. BXL 3000 Bass Amp

"God's grace" :D

27 postsPage 2 of 2
1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests