Discuss the new PreSonus CS18Ai
3 posts
Page 1 of 1
I have Studio One and CS18ai. I have it hooked up to a router with my computer same network and the Universal Control app sees the cs18ai but I cant get the Studio One and the cs18ai to see each other. When I hit UCnet on the cs18ai Studio One does not pop up as instructed. Please help. CS18AI is on Firmware Version 13840 the latest.

Attachments
Untitled.png
User avatar
by rafacarrillo on Mon Feb 01, 2021 1:10 pm
hello it happens same to me!
I lost the UCNET ports in Mac os Catalina.
I opened a support ticket and after 1 month PRESONUS didn't get me an aswer!!!
I tried it everything.
Support service told me that could be an imcompatible software such waves!!! jajaaj
Please let me know if you get it making work.
Regards.
Rafa
User avatar
by wahlerstudios on Tue Feb 02, 2021 3:59 pm
@bryandavis
Studio One seems to be connected to the Internet. Disconnect your computer from Internet, then try again.

@rafacarrillo
PreSonus Support usually does answer, but if you don't react, the ticket will be closed automatically.

@both and all CS18AI users
Please ask your questions in the Facebook group "Presonus StudioLive Mixer Users". That's the best place to ask (and make PreSonus aware that there still are CS18 users alive).

https://www.facebook.com/groups/236075319847351

SL16 | 32R | 16R | 3* 16M | SW5E

Apple routers | iPads | Alesis iO Docks | Yamaha S112, S15e, S10e, SM10 | LD Systems Curv 500 | Galaxy Audio Hot Spots | Mac mini | Lenovo Laptop | Studio One Artist 5.1.2 & Pro 3.5.6

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests