Discuss the new Studio 192 and Studio 192 Mobile here
5 posts
Page 1 of 1
I just installed the latest version of Universal Control 3.5.0.64605 Win x64 (Built on Apr 30 2021) and I have some problems with clicks and drop outs during mixing a 30 stems song using slate and Presonus plugins. All Slate are on a latest version. I didn't have this issue before the update.

Block Size at maximum 2048

AMD Phenom II x6 1090T Black Edition
Win10 64bit 32GB RAM DDR3 | 21H1 edition
Presonus Studio 192 USB 3.0 | Dual Slate Raven MTi 2 |
Kii Audio Three Monitors | Slate VSX | OLLO S4X
User avatar
by Trucky on Mon May 10, 2021 9:40 pm
Please submit a Support Ticket for this.
https://support.presonus.com/hc/en-us/requests/new

Please add your specs to your SIGNATURE.
Download the STUDIO ONE 5 PDF MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Windows 10 Pro 64-bit (21H1), Studio One 5.3 Pro | Notion 6.8.1 | Universal Control v3.5.2.65533
Dell Inspiron 17 5770 (Intel Core i7-8550U 1.8 GHz, 4GB AMD Radeon 530 Graphics, 16GB RAM, Samsung 860 EVO 2TB SSD
StudioLive Series III 32 v2.5.17953
User avatar
by iliasgogakis on Tue May 11, 2021 3:40 am
Already done and I revert back to UC 3.4 and works like charm. There is a bug with Studio 192 - S1 v5.2.1 and UC 3.5 as it seems. With UC 3.4 works great :)

AMD Phenom II x6 1090T Black Edition
Win10 64bit 32GB RAM DDR3 | 21H1 edition
Presonus Studio 192 USB 3.0 | Dual Slate Raven MTi 2 |
Kii Audio Three Monitors | Slate VSX | OLLO S4X
User avatar
by Bbd on Tue May 11, 2021 7:26 am
Please report back what they say.
My 192 is working well but I don’t use Slate plugs.

Bbd

Please add your specs to your SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 5 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


OS: Win 10 x64 Home, Studio One Pro 5.x, Notion 6, Series III 24, Studio 192, Haswell CPU: i7 4790k @ 4.4GHz, RAM: 16GB, Faderport 8/16, Central Station +, PreSonus Sceptre S6, Eris 3.5, Temblor 10, ATOM, ATOM SQ
User avatar
by iliasgogakis on Tue May 11, 2021 12:29 pm
Bbd wrotePlease report back what they say.
My 192 is working well but I don’t use Slate plugs.


Going back to 3.4 everything is working well using 2048 block size on the interface and minimum protection in the DAW. With the latest 3.5 had to go 16 block size in the interface and maximum protection in the DAW, otherwise i was having pops and cracking noise... weird

AMD Phenom II x6 1090T Black Edition
Win10 64bit 32GB RAM DDR3 | 21H1 edition
Presonus Studio 192 USB 3.0 | Dual Slate Raven MTi 2 |
Kii Audio Three Monitors | Slate VSX | OLLO S4X

5 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests