Page 1 of 1

Studio 192 keeps forgetting the "pre" values/settings

Posted: Fri Apr 06, 2018 8:06 am
by AxeMan69
Hi,
a few updates back a problem ocurred here which i think didn't exist in the beginning (bought my 192 about two years ago).
About a year or so ago, after an update of UC & Firmware, my Studio 192 started "forgetting" the settings of the "pre" values in its input channels. But - and this is weird - only sometimes. What I mean is: In a certain recording session I set the "pre" value to, let's say, 20. When I shut down my PC and start it again the next day, the Pre value is 0 (in ALL channels). But - as I said - not always! Sometimes its still 20. And sometimes it's 0. All the other settings of EQ, dynamics etc. are NOT affected, they are being miraculously remembered...

All UC & FW updates of the last months haven't solved this issue.

Does anyone else have this problem and knows how to solve it? Thanks!

Re: Studio 192 keeps forgetting the "pre" values/settings

Posted: Thu Aug 09, 2018 1:26 pm
by MickMack
Hallo!
Your problem is a long time ago, do you have a solution?
I now have the same problem!

Greeting
Mick

Re: Studio 192 keeps forgetting the "pre" values/settings

Posted: Thu Aug 09, 2018 2:02 pm
by AxeMan69
MickMack wrotedo you have a solution?


Sorry, no. I hope with every update it will vanish, but so far nothing happened... :roll:

Re: Studio 192 keeps forgetting the "pre" values/settings

Posted: Fri Sep 28, 2018 3:29 pm
by robainscough
Interesting, this sounds very much like the 48V problem I'm having. It's like the 192 forgets it's last settings state.

Sadly no solution?

Cheers, Rob.