4 posts
Page 1 of 1
Just downloaded Capture duo on my iPad, records fine , but can't seem to transfer via wifi. On Studio One the "Transfers" window pops open, so the connection is Ok, but reads "Failed".
Please help!!! :roll:

AudiaOne Studios, Canada
Studio One 3.3.2 Professional, Apollo Twin Thunderbolt, Presonus Faderport, Mac Mini , 8Gig Ram
User avatar
by mwright137 on Mon Aug 04, 2014 7:07 pm
Moved to the proper forum.

I am Sir Melvis Bacon, Knight of BaconHam Palace.

Studio One 2 Pro 3.3.x (64 bit). MacBook Pro 13". OS X Sierra version 10.12.3.
RM16AI and CS18AI connected in Stagebox mode via MOTU AVB Switch.
StudioLive 328AI (x2); AudioBox 22 VSL; BlueTube DP V2; FaderPort; Monitor Station; RC 500; Temblor T10.

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.

My Website
User avatar
by Audia on Thu Aug 07, 2014 12:03 am
Still need help..........HELP!

AudiaOne Studios, Canada
Studio One 3.3.2 Professional, Apollo Twin Thunderbolt, Presonus Faderport, Mac Mini , 8Gig Ram
User avatar
by mwright137 on Thu Aug 07, 2014 5:12 am
Ok. Help us help you. What OS? What OS version? What version of Studio One? iPad connected via WiFi to the same network as the computer? Have you checked the KB article on router issues?

I am Sir Melvis Bacon, Knight of BaconHam Palace.

Studio One 2 Pro 3.3.x (64 bit). MacBook Pro 13". OS X Sierra version 10.12.3.
RM16AI and CS18AI connected in Stagebox mode via MOTU AVB Switch.
StudioLive 328AI (x2); AudioBox 22 VSL; BlueTube DP V2; FaderPort; Monitor Station; RC 500; Temblor T10.

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.

My Website

4 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest