3 posts
Page 1 of 1
Using the iTwo to capture audio into iOS via lightning cable. In iOS I get two identical channels that are the sum of both inputs rather than each input channel. If I only use one input, the level is about 25dB below where it should be, but on both channels. This happens whether I'm using the presonus capture app on iPad, or more commonly, Filmic Pro for shooting video. Even monitoring headphones comes through as dual mono.
User avatar
by cristofe on Sun Jan 29, 2017 3:23 pm
You may find this tutorial helpful:

phpBB [video]


That being said we can help you better now and in the future with a bit more info......if you will post your system specs in your signature, (see my sig), we will be better able to troubleshoot your problems. Without knowing what type of pc you're running, what OS you're using, what DAW etc....we often can't recommend a "simple fix"

If you have not already done so please READ THE MANUAL!

http://www.fandalism.com/cristofe

PC'S: HP XW6000 Dual 3.2GHz Intel Xeon, 8GB RAM WinXP SP2 HP 6005 Pro AMD Athalon X2 B24 3.0Ghz, 4GB RAM Win8 Pro Dell Latitude E6410 Laptop Intel i5 2.67Ghz 8GB RAM Win7 Pro x64 Audio Interfaces: Terratec EWS88MT PCI (2), Audiobox 1818VSL USB & Firestudio 26x26 Firewire, Line 6 PodXT, Roland GS-10, NI Rig Kontrol 3

Monitors: Yamaha HS50M's DAW: S1 3.2.1 Pro

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.
User avatar
by ianbeyer on Sun Feb 05, 2017 10:23 am
Stereo mix coming out of Qu-24 board and recording with Filmic Pro on iPhone 7 plus. When I use the Presonus Capture app on an iPad, get same result. Not discrete channels but dual summed mono. It's like each input channel is panned to center and there's no way to change it.

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest