Discuss Live Sound Situations here. Product Specific questions or posts may be moved to product centric subforums.
4 posts
Page 1 of 1
MacBook Pro 13" 2011
running OS X version 10.11.6
Universal Control software 1.8.0.38751
FireWire on mac to board
StudioLive 24.4.2
Firmware version 1.0 Build 194

At my church, we don't see the mixer in universal control after updating operating system to OS X and updating to latest version of universal control.

The goal is to get our IPad working for mixing.

Any ideas?

Thanks.
Bbd

Bbd

Please add your specs to your SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 4 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


OS: Win 10 x64 Home, Studio One Pro 4.x, Notion 6, Series III 24, Studio 192, Haswell CPU: i7 4790k @ 4.4GHz, RAM: 16GB, Faderport 8/16, Central Station +, PreSonus Sceptre S6, Eris 3.5, ELAC Sub, ATOM
User avatar
by wahlerstudios on Sun Oct 09, 2016 2:15 pm
Latest version of UC is 1.7.4 from May 11, 2016. The version you are using does not work with the legacy boards.

http://www.presonus.com/support/downloads/StudioLive-24.4.2

SL16 | 32R | 16R | 16M

Apple routers | iPads | PreSonus SW5E & Motu AVB switches | Alesis iO Dock with AudioTools' Smaart RTA & Spectograph extension |
Yamaha S112, S15e, S10e, SM12, SM10 | Galaxy Audio Hot Spots | Mac mini | Lenovo Laptop | Studio One Pro 3.5.6
User avatar
by Bbd on Mon Oct 10, 2016 5:28 pm
Much thanks wahlerstudios!

I will download the older UC version.

Bbd

Bbd

Please add your specs to your SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 4 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


OS: Win 10 x64 Home, Studio One Pro 4.x, Notion 6, Series III 24, Studio 192, Haswell CPU: i7 4790k @ 4.4GHz, RAM: 16GB, Faderport 8/16, Central Station +, PreSonus Sceptre S6, Eris 3.5, ELAC Sub, ATOM
User avatar
by Bbd on Fri Oct 28, 2016 9:25 am
Thanks again wahlerstudios!
It worked.

Bbd

Please add your specs to your SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 4 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


OS: Win 10 x64 Home, Studio One Pro 4.x, Notion 6, Series III 24, Studio 192, Haswell CPU: i7 4790k @ 4.4GHz, RAM: 16GB, Faderport 8/16, Central Station +, PreSonus Sceptre S6, Eris 3.5, ELAC Sub, ATOM

4 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests