28 postsPage 1 of 2
1, 2
Hello Studio One Users,

the maintenance update 3.3.3 is online.
Here the announcement thread with release notes.

viewtopic.php?f=213&t=22840

Happy discussion!
Ari

Ari Ahrendt - Quality Assurance Specialist
PreSonus Software Ltd. - Hamburg
http://www.presonus.com/products/studio-one

Modern electronic Synth Pop........../..........Musicproduction, Support & coaching
http://www.denoisary.de/................./...........http://www.arimusik.de/

Windows 7/10 64-Bit, i7 3770k, 16GB RAM, 256GB SSD, Studio One 3 Professional 64-Bit
User avatar
by anatolyjbugaichuk on Mon Dec 19, 2016 11:34 am
In v333 decimal values of tempo can't change via mousewheel :mrgreen: (though it not critical ofcorse, for me at least, and honestly i do not remember it worked before 332 ot not)

PC Windows 7 64bit, CPU Intel Core 2 Q9505, RAM 6gb, Studio one Pro (v2\v3) 64bit
User avatar
by anatolyjbugaichuk on Mon Dec 19, 2016 11:52 am
Emm, sorry, i check in 265, here it works in the same way - decimal does not change via wheel, thus all ok, my fault.

PC Windows 7 64bit, CPU Intel Core 2 Q9505, RAM 6gb, Studio one Pro (v2\v3) 64bit
User avatar
by snb1 on Mon Dec 19, 2016 6:53 pm
Activate all inserts still doesn't work in 3.3.3 Back to 3.3.1 for me. :|

Mac OSX 10.9.5, Intel Core i7 16 GB, Studio One Pro 3.3.3
User avatar
by Janko Kezar on Tue Dec 20, 2016 2:15 am
snb1 wroteActivate all inserts still doesn't work in 3.3.3 Back to 3.3.1 for me. :|


Yes this one slipped through.
You can deactivate them, but cannot activate them back.

You can use the list in the performance window as a workaround (the checkboxes)

HP z230 i7/16gb , HP Elitebook 8470 i7/12gb ,Win 10, 64 bit, S1 3.3.1, 2.6.5 64bit Focusrite Saffire Pro 40, AllenHeath Qu-24, Steinberg UR22-mkII
User avatar
by arndkaiser on Tue Dec 20, 2016 10:28 am
You may look at this differently, but the Global FX On/Off feature works exactly as designed. It toggles between "deactivate all" and "previous state" (which isn't "all on"). If you manually activate a plug-in or insert FX Chain while in "global off" state, this state gets cancelled and the new state replaces the "previous state".
User avatar
by Janko Kezar on Tue Dec 20, 2016 10:59 am
arndkaiser wroteYou may look at this differently, but the Global FX On/Off feature works exactly as designed. It toggles between "deactivate all" and "previous state" (which isn't "all on"). If you manually activate a plug-in or insert FX Chain while in "global off" state, this state gets cancelled and the new state replaces the "previous state".


Hey Arnd thanks for chiming in.

We are talking regarding an issue reported where the Global FX button stops responding(with sessions that used mixdown function already) You can use it to turn of the inserts, however it stops functioning afterwards. This is is the issue thread: viewtopic.php?f=213&t=22516&p=123192#p123192

A workaround is to use the performance meter checkboxes, however you loose the logic of the Global button, you are talking about.

Wish you all happy holidays

Regards J

HP z230 i7/16gb , HP Elitebook 8470 i7/12gb ,Win 10, 64 bit, S1 3.3.1, 2.6.5 64bit Focusrite Saffire Pro 40, AllenHeath Qu-24, Steinberg UR22-mkII
User avatar
by billcarroll on Tue Dec 20, 2016 11:15 am
I installed the 3.3.3 update on Mac OS Sierra, and now Studio One can't seem to locate a number of plugin alliance plugins in existing projects, like bx_digital v3, along with bx_Saturator v2, and SPL Transient Designer plus, and SPL TwinTube.

It appears the affected plugins are all vst3.
User avatar
by IvarsKA on Tue Dec 20, 2016 4:35 pm
I just received an e-mail from Plugin Alliance! MacOS Sierra support has been added to their plugins so everyone who's having problems - update all PA plugins!
Downloaded and tested in Studio One 3.3.3 - now everything is back to normal! Work continues!
User avatar
by Skaperverket on Tue Dec 20, 2016 4:51 pm
Glad it worked out for you. Good luck with work.

Next time, guys, think thrice before you upgrade your OS.




Thanks for the 3.3.3, Presonus. Hope everything is well with our friends in Germany. Our thoughts are with you these days.

My 0.02, your mileage may vary.

OS X 10.9.5, S1 3.3.3
User avatar
by montek on Fri Dec 23, 2016 2:25 pm
Change decimal values of TEMPO - use: SHIFT + mouse wheel !
User avatar
by patricemazmanian on Sun Dec 25, 2016 2:28 am
montek wroteChange decimal values of TEMPO - use: SHIFT + mouse wheel !


Does not work on my system!
Are you on Windows or Mac?

Cordially
Patrice

S1 pro x64 3.3.4 - Melodyne - Notion 6 - Win8 - jBridge 1.65 - Motherboard ASUS Z87-K - i7 4770K 3.5Ghz, 16 Go RAM - GeForce GT 610 1024MB - Audio interface RME Hammerfall multiface II - Faderport - ADAT Interface Behringer ADA8000 - MIDI Interface Motu MIDI Express 128

http://mazmusic.free.fr/
User avatar
by montek on Sun Dec 25, 2016 7:41 am
W 10 - 64 bit

Hold SHIFT !! ........ and mousewheel in Tap Tempo window
User avatar
by easilyncarter1 on Fri Jan 06, 2017 7:02 pm
They fixed the slow saving of imageline plugins in a few versions before this and everything's working perfectly
:] The software ironed out nicely

:geek:

[Daws I use:
Studio One[One of my favorite daws]
Reason[Main.]
Akai drumpads
88ES piano
Mouse/keyboard
AMD Desktop [Not an nvidia fan]
Windows 8-10 and linux
User avatar
by Jessa on Mon Jan 09, 2017 3:35 pm
"Tape style monitoring" is not working as previous versions did?. When monitoring outside of Studio one and enabling record , we get no metering on the input??, only metering when playback is stopped. This is such a downer for the way I work, please get a fix for this ASAP.
User avatar
by g&s productions on Wed Jan 11, 2017 1:53 am
[quote]"Tape style monitoring" is not working as previous versions did?. When monitoring outside of Studio one and enabling record , we get no metering on the input??, only metering when playback is stopped. This is such a downer for the way I work, please get a fix for this ASAP.[/quote]
+1
User avatar
by Funkybot on Wed Jan 11, 2017 8:27 am
Weren't there changes recently to how this worked? See this thread:

viewtopic.php?f=153&t=327
User avatar
by g&s productions on Wed Jan 11, 2017 8:42 am
jep ... BUT Row 7 in the Monitoring Table does not work like this anymore: no ZLM, Tapestyle off, Monitor off should show meters input / do not hear live input - but there are no meters input shown
User avatar
by Jessa on Wed Jan 11, 2017 11:44 am
g&s productions wrotejep ... BUT Row 7 in the Monitoring Table does not work like this anymore: no ZLM, Tapestyle off, Monitor off should show meters input / do not hear live input - but there are no meters input shown


This really is a major bug that desperately needs attention, please, please , please Presonus, get this sorted as quickly as possible , many people use this workflow when recording and in most circumstances it is an absolute necessity.
User avatar
by g&s productions on Wed Jan 11, 2017 12:15 pm
the support wrote:
I've logged your ticket with our development team, I do not have any information if or when this issue will be addressed.


disappointing :?

28 postsPage 1 of 2
1, 2

Who is online

Users browsing this forum: eflat.eb and 4 guests