2 posts
Page 1 of 1
Since OSX 10.8 the daisy chaining with my firestudio project does not work anymore (have reported). Input-stream one (!) is out of sync and delivers destroyed audio.

Hoping that the new driver undr El Capitan could make a change was dissappointed. Same results.

Presonus Firestudio Tube, Firestudio Project with Universal Control 1.7.6,
Presonus Faderport8, Atom, Bluetube DP, HP 4, Bluemax.....

Presonus Studio One Pro 4.5.x
Celemony Melodyne Studio 4.2
Softube Console1 MK II, Volume 2

- Mac Mini 6.2, (2014), internal SSD+HD, 2,3 GHz Core i7 quad, 16 GB RAM, MacOS 10.14.6 Mojave
- iMac 27" 3,4 GHz Core i5 quad, 1TB Fusion-Drive, 40 GB RAM, MacOS 10.15.1 Catalina
External harddiscs (3.5" - 7200 rpm) USB 3.0. - no interfaces on this one due to missing drivers.
User avatar
by MarkusHassold on Fri Apr 27, 2018 5:11 am
Works now again with UC 1.7.6 under High Sierra. Wow - that took a while.

Presonus Firestudio Tube, Firestudio Project with Universal Control 1.7.6,
Presonus Faderport8, Atom, Bluetube DP, HP 4, Bluemax.....

Presonus Studio One Pro 4.5.x
Celemony Melodyne Studio 4.2
Softube Console1 MK II, Volume 2

- Mac Mini 6.2, (2014), internal SSD+HD, 2,3 GHz Core i7 quad, 16 GB RAM, MacOS 10.14.6 Mojave
- iMac 27" 3,4 GHz Core i5 quad, 1TB Fusion-Drive, 40 GB RAM, MacOS 10.15.1 Catalina
External harddiscs (3.5" - 7200 rpm) USB 3.0. - no interfaces on this one due to missing drivers.

2 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest