2 posts
Page 1 of 1
Since OSX 10.8 the daisy chaining with my firestudio project does not work anymore (have reported). Input-stream one (!) is out of sync and delivers destroyed audio.

Hoping that the new driver undr El Capitan could make a change was dissappointed. Same results.

Presonus Firestudio Tube, Firestudio Project with Universal Control 1.7.6, Presonus Faderport, Bluetube DP, HP 4, Bluemax.....

Presonus Studio One Pro 3.5.6
Celemony Melodyne Studio 4.1.1
Softube Console1 MK II

- Mac Mini 6.2, (2014), internal SSD+HD, 2,3 GHz Core i7 quad, 16 GB RAM, MacOS 10.13.4 High Sierra
(- MacBookPro 4.1, 17" ( late 2008 ) with internal SSD, 2,5 GHz Core2Duo, 4 GB RAM, MacOS 10.11.6 El Capitan),
External harddisc (3.5" - 7200 rpm) (with eSATA connection through a Sonnet express-card on the notebook or USB3 on the Mac Mini).
User avatar
by MarkusHassold on Fri Apr 27, 2018 5:11 am
Works now again with UC 1.7.6 under High Sierra. Wow - that took a while.

Presonus Firestudio Tube, Firestudio Project with Universal Control 1.7.6, Presonus Faderport, Bluetube DP, HP 4, Bluemax.....

Presonus Studio One Pro 3.5.6
Celemony Melodyne Studio 4.1.1
Softube Console1 MK II

- Mac Mini 6.2, (2014), internal SSD+HD, 2,3 GHz Core i7 quad, 16 GB RAM, MacOS 10.13.4 High Sierra
(- MacBookPro 4.1, 17" ( late 2008 ) with internal SSD, 2,5 GHz Core2Duo, 4 GB RAM, MacOS 10.11.6 El Capitan),
External harddisc (3.5" - 7200 rpm) (with eSATA connection through a Sonnet express-card on the notebook or USB3 on the Mac Mini).

2 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest