AudioBox USB, AudioBox Stereo and AudioBox Studio
Music Creation Suite (PS-49 Keyboard, Studio One, Notion, Nimbit, XLR cable, M7 Mic, Headphones and USB 2.0 Hub)
3 posts
Page 1 of 1
This is maddening. I'm trying to do some recording, but for some reason, the mics are going to the main outs and to Studio One, so even if I turn of input monitoring in S1, I can hear the live microphones and get feedback. I've looked through the manual and also just found the mixer in Universal Control, but I can't figure out how to stop this.

I just upgrading to this today. I was using an AudioBox iTwo previously and it had a mix button on the front. I could stop this simply by turning the mix all the way to one side. There is no mix knob or feature on the 1810, so it must be some routing somewhere.

Any ideas?

Studio One Pro 4, Presonus Studio 1810, Windows 10 Pro 64 bit.
User avatar
by Neiby on Thu Feb 07, 2019 10:07 pm
Okay, this is weird. I closed S1 and reopened it and now it's acting like I would have expected. This is weird. I saw a similar post on the S1 subforum where someone had the exact same problem when trying to record a guitar. Is this a bug?

Studio One Pro 4, Presonus Studio 1810, Windows 10 Pro 64 bit.
User avatar
by Neiby on Thu Feb 07, 2019 10:31 pm
And now, for no apparent reason, my speakers are in mono. What the heck...

Studio One Pro 4, Presonus Studio 1810, Windows 10 Pro 64 bit.

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest