AudioBox USB, AudioBox Stereo and AudioBox Studio
Music Creation Suite (PS-49 Keyboard, Studio One, Notion, Nimbit, XLR cable, M7 Mic, Headphones and USB 2.0 Hub)
2 posts
Page 1 of 1
Hi there

So I have just bought this lovely little box, set it up on my Core I7 with Windows 8 and everything working fine.

I am trying to do live performances on YouTube Live and Facebook Live and the sounds starts ok, but then quickly deteriorates - I am running my sound out of a Yamaha MG166CX mixing desk straight into the Audiobox and on the input headphones sounds fantastic, but when I play back the live audio/video, it is awful. Sound comes and goes and is really rubbish.

Any thoughts on what I can do?

Mark
Dell Core I7 - 5600 CPU@2.60GHz
Installed memory: 16 GB 64 bit operating system x64-based processor
Microsoft HD USB Webcam

Music Gear:
Martin D-28
1989 Fender Strat
Yamaha MG166CX 16 channel mixer
700w Top and mids
500w Bass bin
User avatar
by cristofe on Tue Mar 24, 2020 11:13 am
Have you tried increasing your buffer size?

https://soundcloud.com/cristofe-chabot

PC'S: HP XW6000 Dual 3.2GHz Intel Xeon, 8GB RAM WinXP SP2 HP 6005 Pro AMD Athalon X2 B24 3.0Ghz, 4GB RAM Win8 Pro Dell Latitude E6410 Laptop Intel i5 2.67Ghz 8GB RAM Win7 Pro x64 Audio Interfaces: Terratec EWS88MT PCI (2), Audiobox 1818VSL USB & Firestudio 26x26 Firewire, Line 6 PodXT, Roland GS-10, NI Rig Kontrol 3

Monitors: Yamaha HS50M's DAW: S1 3.2.1 Pro

To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.

2 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests