3 posts
Page 1 of 1
HEY GUYS!!

MY MAC DOESN´T EVEN RECOGNIZE THE SOUND DEVICE!!

ALREADY DOWNLOADED THE DRIVERS, THEY DON´T WORK.

WHAT´S HAPPENING? CAN ANYONE HELP? THANKS!!
Last edited by mwright137 on Wed Aug 06, 2014 6:27 pm, edited 1 time in total.
Reason: removed ALL CAPS from title and moved to proper forum
User avatar
by FinalSaga on Wed Aug 06, 2014 7:07 am
Hey Pedro

May I ask which driver version you have installed for your
Firestudio Project?

Ch33rs
Saga

Studio One v2.x 3.x 4.x-
- Firestudio Modile - M-Audio BX8 D2 Monitors
A few VST's and VST-I's
Korg Krome and a few yamaha's

Windows 7 Ultimate 64Bit sp1 on MB: Asus F1a75-V Pro with
AMD Athlon II x4 651 (3.0Ghz) and 8gigs RAM
Graphic: Radeon HD5770


To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.
:)
User avatar
by FinalSaga on Wed Aug 06, 2014 8:02 am
Hey Pedro

What I am thinking is that you may have installed the wrong drivers
By this I mean to new drivers
Please to check the Release Notes for each, especially under the section
'Universal Control version 1.x.x does NOT support the following Products or Operating system'
And since you are running an older version of the Mac OSX, you should
look for one older driver version or of course update your OSX

Ch33rs
Saga

Studio One v2.x 3.x 4.x-
- Firestudio Modile - M-Audio BX8 D2 Monitors
A few VST's and VST-I's
Korg Krome and a few yamaha's

Windows 7 Ultimate 64Bit sp1 on MB: Asus F1a75-V Pro with
AMD Athlon II x4 651 (3.0Ghz) and 8gigs RAM
Graphic: Radeon HD5770


To add your software and hardware specs to your signature to make it easier for us to help you, click HERE.
:)

3 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest