36 postsPage 2 of 2
1, 2
Couldn't repeat it here.

EDIT:

Confirmed, but only on a track that has an instrument instantiated. If I do it on a new track with no instrument, S1 doesn't crash.

Support ticket created with Crash Logs.

tg

Win 10 Pro / i9-10850K 3.6GHz / 64 GB / nVIDIA GTX 1050ti / RME BabyFace Pro FS / SSL UF8 + UC1 / Yamaha MODX6 / Komplete S49 / Pro Tools Ultimate 2021.3 / Nuendo 11 / Reaper 6 / Komplete 13 / Omnisphere / Keyscape / Trilian
User avatar
by Jemusic on Sat Sep 18, 2021 6:08 pm
I can confirm. This happened instantly with me. With no Instrument installed as well.

Please add specs. SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 4 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW how to get issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.



Specs i5-2500K 3.5 Ghz-8 Gb RAM-Win 7 and 10 64 bit - ATI Radeon HD6900 Series - RME HDSP9632 - Midex 8 Midi interface - Faderport 2/8 - Atom Pad- iMac 2.5Ghz Core i5 - High Sierra 10.13.6 - Focusrite Clarett 2 Pre & Scarlett 18i20. Studio One V5.4 (Mac), Notion 6.8, Ableton Live 11 Suite, LaunchPad Pro
User avatar
by graytermedia on Mon Sep 20, 2021 10:04 am
Just got a reply from Support. They say they can't reproduce the problem. I'm sending more info.

tg

Win 10 Pro / i9-10850K 3.6GHz / 64 GB / nVIDIA GTX 1050ti / RME BabyFace Pro FS / SSL UF8 + UC1 / Yamaha MODX6 / Komplete S49 / Pro Tools Ultimate 2021.3 / Nuendo 11 / Reaper 6 / Komplete 13 / Omnisphere / Keyscape / Trilian
User avatar
by garyshepherd on Mon Sep 20, 2021 11:11 am
Just reproduced this fault here - trying to move the Event caused a crash. I have submitted a support ticket and crash log.

Please note that I may express opinions that are different from yours but I do not intend to cause offence.
____________
iMac 27" 3.3 GHz Intel Core i5, 32 GB Ram, Catalina OS 10.15.7, 64 bit, Studio One 5.4 Professional (always the latest) , Reason 11, Melodyne 5 Editor, Digital Performer 10, Korg Legacy Wavestation and M1, Arturia minimoog V, Helix Native 1.93, Bias FX 2 Elite, Superior Drummer 3, EZkeys, EZbass, Alesis Q49, Audient iD14, Faderport 2018, Gibson Les Paul Standard, James Tyler Variax JTV-59 and other gear.
User avatar
by pawelhebda on Mon Sep 20, 2021 1:26 pm
graytermedia wroteJust got a reply from Support. They say they can't reproduce the problem. I'm sending more info.

tg

That's normal :) don't worry
User avatar
by patricebrousseau on Mon Sep 20, 2021 3:38 pm
Get this when trying to submit a ticket with the MacOS crash log: « There was an error creating your ticket. Please try creating a ticket directly through our support portal. »

However, there is no way to submit a ticket through their « support portal »… unless I’m mistaken!
User avatar
by garyshepherd on Mon Sep 20, 2021 5:25 pm
I submitted my crash log on the Support Ticket and they acknowledged this problem and said it has been passed on to their tech people.

Please note that I may express opinions that are different from yours but I do not intend to cause offence.
____________
iMac 27" 3.3 GHz Intel Core i5, 32 GB Ram, Catalina OS 10.15.7, 64 bit, Studio One 5.4 Professional (always the latest) , Reason 11, Melodyne 5 Editor, Digital Performer 10, Korg Legacy Wavestation and M1, Arturia minimoog V, Helix Native 1.93, Bias FX 2 Elite, Superior Drummer 3, EZkeys, EZbass, Alesis Q49, Audient iD14, Faderport 2018, Gibson Les Paul Standard, James Tyler Variax JTV-59 and other gear.
User avatar
by leosutherland on Tue Sep 21, 2021 3:17 am
garyshepherd wroteI submitted my crash log on the Support Ticket and they acknowledged this problem and said it has been passed on to their tech people.

Thanks for that, Gary :thumbup:

...said Halo

Studio One Pro v4.6.2
Serum, Diva, Repro, Synthmaster, Syntronik Bully, MTron Pro, Kontakt 6, AIR synths, Cherry Audio synths, PPG Wave 3.V, Generate
Reference 4, Reverberate Core

3XS SQ170 Music Studio PC
Windows 10 x64 (20H2)
i7 8700 Hexcore 3.2GHz, 16GB, 2TB 970 EVO+ M.2 NVMe SSD + 1TB SATA HD
Scarlett 2i4 (G2), Korg Taktile 25, Faderport 2018, ATOM


MSI GE62VR 7RF Apache Pro
Windows 10 x64 (1903)
i7 7700HQ 2.8GHz, 16GB, 500GB 970 EVO M.2 NVMe SSD + 1TB 860 SATA III SSD

Beyerdynamic DT990 Pros, JBL 305P II speakers
User avatar
by antokovacic on Thu Sep 23, 2021 12:10 pm
Confirmed here (Windows 10), I reproduced the same steps, Studio One crashed.

Studio One Professional 5.3
Windows 10 Pro
Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz
RAM 16,0GB
User avatar
by PreAl on Sat Sep 25, 2021 12:06 pm
pawelhebda wrote
graytermedia wroteJust got a reply from Support. They say they can't reproduce the problem. I'm sending more info.

tg

That's normal :) don't worry


:D

Studio One Pro 5, Faderport Classic (1.45), Atom Pad, Atom SQ, Presonus Studio 26c, Focusrite Saffire Pro 40, Maschine Studio, Octapad SPD-30, Roland A300, Windows 10 Pro 64 bit, also running it on Mac OS Catalina via dual boot (experimental).

Intel i9 9900K, 32GB RAM,
EVGA Geforce 1070 (Nvidia drivers).
Dell Inspiron 7591 (2 in 1) 16Gb.
User avatar
by edwine1 on Sun Sep 26, 2021 8:49 am
Same here. Reported it too.

Windows 10 64bit
16gb RAM
Studio One 5 Pro
Melodyne 5 Editor
Notion 6
Focusrite 2i2 (3rd Gen)
GTX 1050ti
SSD Main Drive; 2x Sample SSD
Asrock B85m Motherboard

S1 user since v2
Instantly repeatable here Mac OS 11.6. Also try this, create 3 midi tracks C1 on one track C2 on the second track, C3 on the third, then select all 3 midi clips move then, bang crash !
User avatar
by kisnou on Mon Sep 27, 2021 3:09 am
Thank you all guys for reporting this issue. It helps a lot!

Italy
Studio One Pro 5.3 64 bit
Win10 - AMD Ryzen 9 5900X - 32gb ram DDR4
Gigabyte RTX 3060
Interface: Focusrite 18i20 3rd gen
Prophet XL + Minilogue XD
Atom SQ
Revelator
User avatar
by Lokeyfly on Mon Sep 27, 2021 7:59 am
kisnou wroteThank you all guys for reporting this issue. It helps a lot!

Ditto. Reporting, and proofing it out. Weather it passed or failed. Nice joint effort. :+1

S1-5.2, HP Omen 17" i7 10th Gen Laptop, 16 GB ram,512 GB TLC M.2 (SSD) and 1 TB SSD (both Internal). Audiobox 22 VSL, Audiophile 192 -Arturia Keylab 49 MkII, Novation SL25 MKII, Faderport 8, Roland JV-90, Roland GR-50, Roland Octapad, Akai MPD-18. MIDI Patchbay: MOTU 8x8, - Mackie HR824, Yamaha HS-7, Mixer: Yamaha Promix 01, Rane HC-6.

Latest song releases on Bandcamp -
 
Latest albums on iTunes

"Amber & Blue", and "Reasonable Approach" available on all major distribution music services.
Search "James Conrad Tucker music".
All songs copyright.
User avatar
by maschinenwart on Fri Oct 15, 2021 5:36 am
..with 5.4.1 - the problem seems to be fixed! :thumbup:

:: iMac Pro
:: MacBookPro
:: macOS Big Sur 11.6

:: UAD Apollo 8 Ouad Thunderbolt (9.14.7)
:: StudioLive 16R Series III
User avatar
by patricebrousseau on Sat Oct 16, 2021 1:53 pm
Yes! I’ll install it over 5.3 and enjoy! It’s not mentioned in the bug fixes list so I was happy to see someone reporting that it’s fixed! Thanks!

Patrice

36 postsPage 2 of 2
1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests