4 posts
Page 1 of 1
I am seeing on a midi track all of the automation of all of the tracks , instead of only what i automate on that specific track ( that should be only expression and dynamics ) do you have the same problem, because it gets confusing when you have a 10 piece string.Thank you in advance!

Attachments
Screenshot 2020-10-21 at 14.20.41.png
Screenshot 2020-10-21 at 13.45.21.png
User avatar
by Tacman7 on Wed Oct 21, 2020 7:33 am
Welcome to the Forum!

There's 3 dots just to the left of all those parameters. Click that and you can choose what you want to see.

Also there's a seagull looking graphic at the bottom next to a + and - sign: those you can hide everything or add/remove lanes.

Now, how it got there? I suspect the plugin did that, I don't see anything like that on my tracks.

Looks like they use cc's to control articulations so they setup lanes maybe.

What program is it? Did you create all the tracks or import them?

Forum Moderator.
Please add your specs to your SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 5 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Studio OnePro5.1 64bit Melodyne Studio
Studio Computer - Nectar Impact LX25+
Win10 i7 7700k 16gb ram 1TB SSD AsusH270M-PLUS interface:StudioKonnekt 48
Kitchen Computer
Win10 Ryzen 5 3600 - Radeon RX 590 - 16GB DDR4 3000MHz - 512GB SSD interface: Motu M2
User avatar
by claudiubaciu on Wed Oct 21, 2020 7:46 am
Hello and thank you for the reply.
I have removed all the automation ,the extra lanes and left only Modulation and Expression.
After i record a new take they appear again (Dynamics Violins 1 etc) It appears the lanes are duplicating with the articulation for Kontakt. I did not import anything ,just wrote them myself.
User avatar
by Tacman7 on Wed Oct 21, 2020 8:11 am
You could have several midi tracks setup like you want then after you record you drag the midi part to that track and set the output.

A temporary solution until you figure out why this is happening.

They saved you a lot of time because they renamed parameters for you . That's if you used those parameters.

Might be a setting in Kontakt that would stop it. Maybe check with their forums.

How many instances of Kontakt are you running?

Forum Moderator.
Please add your specs to your SIGNATURE.
Search the STUDIO ONE 5 ONLINE MANUAL. Access your MY.PRESONUS account.
OVERVIEW of how to get your issue fixed or the steps to create a SUPPORT TICKET.
Needs to include: 1) One Sentence Description 2) Expected Results 3) Actual Results 4) Steps to Reproduce.


Studio OnePro5.1 64bit Melodyne Studio
Studio Computer - Nectar Impact LX25+
Win10 i7 7700k 16gb ram 1TB SSD AsusH270M-PLUS interface:StudioKonnekt 48
Kitchen Computer
Win10 Ryzen 5 3600 - Radeon RX 590 - 16GB DDR4 3000MHz - 512GB SSD interface: Motu M2

4 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: peterbaird and 24 guests