4 posts
Page 1 of 1
hi there:

I have an audio track that I'm attempting to scan with melodyne...it gets almost through the scan and the program locks up...I've broken the track into smaller parts and after the first scan it locks up on the second....I'm running on a Mac 10.9.5 with the latest studio 1Professional and up to date melodye..anybody have any idea why it keeps locking up? I've tried it many times and it keeps doing it...it almost gets there and then it stops....

Thanks
Steve

Imac, OS X 10.9.5 Intel Core i5 Processor 2.7 GHz,12GB Ram.
MacBook, OS X 9.6.8 Intel Core Duo Processor 2.0 GHz,2GB Ram
Firestudio Mobile, Faderport, M-Audio Keystatio 49e, Nanopad2
Studio One Pro 2.6.5, Ableton Live 9.1.6
Melodyne Editor 2.1.2 (b2)-64bit, EZdrummer2, SSD Platinum, Synthmaster 2.6
Guitar Rig 5, Sampletank 3, EZKeys, Notion 4
Gibson Les Paul Deluxe, Fender Telecaster, Fender Telecaster Deluxe
Takamine EF341SC, MesaBoogie F100 and assorted amps and pedals
User avatar
by scottyo7 on Wed Nov 26, 2014 2:00 am
sdooley124 said:
"and the program locks up"...

Does it lock up just the opening of Melodyne, Studio One or your whole PC?
Is there any message displayed at all when this happens?

Please post your computer specs RAM, O/S, etc. in a signature like mine for better focused help.
See this on "how to"
https://forums.presonus.com/ucp.php?i=profile&mode=signature

If you haven't already done so...
Please add your Signature & Gear Spec's located in your profile
Here.
ASUS G75VX, i7 3820QM; 16GB; 2 Samsung 840 SSD's; NVIDIA GTX 670MX; Win 8.1.
S1 Pro v4.5.2; EZD2 2.1.7. Behringer UMC404HD USB A/I.
Synths: Alchemy, Air Tech Music Suite. Melodyne Studio 4.2. Ozone 5, (all 64bit).
Akai MPK249. Six guitars. 2 Line 6 POD's & an E-bow.
Rode NT1; Shure SM58. Faderport; KRK Rokit 8's; Dual 28" Monitors.

-My Band: "2GUYZINABASEMENT"
-Just Me
User avatar
by sdooley124 on Wed Nov 26, 2014 5:57 am
hi scotty07.....melodyne stops with the circle gauge thing almost full and just studio 1 locks up and I have to force quit.
Yeah...I had all the info in my signature but I apparently haven't posted since the forum change and I was too grouch to put it in last night....running on a iMac with 12 gigs of RAM..and melodyne editor

Thanks
Steve

Imac, OS X 10.9.5 Intel Core i5 Processor 2.7 GHz,12GB Ram.
MacBook, OS X 9.6.8 Intel Core Duo Processor 2.0 GHz,2GB Ram
Firestudio Mobile, Faderport, M-Audio Keystatio 49e, Nanopad2
Studio One Pro 2.6.5, Ableton Live 9.1.6
Melodyne Editor 2.1.2 (b2)-64bit, EZdrummer2, SSD Platinum, Synthmaster 2.6
Guitar Rig 5, Sampletank 3, EZKeys, Notion 4
Gibson Les Paul Deluxe, Fender Telecaster, Fender Telecaster Deluxe
Takamine EF341SC, MesaBoogie F100 and assorted amps and pedals
User avatar
by sdooley124 on Wed Nov 26, 2014 8:00 pm
And now anytime I try to open the same song...it shows Melodyne loading to 83% then opens the song...

Imac, OS X 10.9.5 Intel Core i5 Processor 2.7 GHz,12GB Ram.
MacBook, OS X 9.6.8 Intel Core Duo Processor 2.0 GHz,2GB Ram
Firestudio Mobile, Faderport, M-Audio Keystatio 49e, Nanopad2
Studio One Pro 2.6.5, Ableton Live 9.1.6
Melodyne Editor 2.1.2 (b2)-64bit, EZdrummer2, SSD Platinum, Synthmaster 2.6
Guitar Rig 5, Sampletank 3, EZKeys, Notion 4
Gibson Les Paul Deluxe, Fender Telecaster, Fender Telecaster Deluxe
Takamine EF341SC, MesaBoogie F100 and assorted amps and pedals

4 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: roblof and 8 guests