Page 1 of 1

Studio One V4.1.2 Bend Marker wierdness

Posted: Thu Jan 17, 2019 4:05 pm
by reginaldStjohn
So I updated to V4.1.2 and was working with some audio last night to tighten some timing up. I split an event into a smaller chunk and bounced. Then enabled Audio Bend and created bend markers. All good. I could move the markers, bend audio etc. However, when I manually added a bend marker then moving any bend marker would move the audio all the way down the event, not respecting other bend markers.

I did this on several tracks and had the same issue. Audio Bend would only correctly work if I didn't add any manual markers.

Anybody try this or see the same thing?

Re: Studio One V4.1.2 Bend Marker wierdness

Posted: Fri Jan 18, 2019 9:01 am
by snb1
reginaldStjohn wroteSo I updated to V4.1.2 and was working with some audio last night to tighten some timing up. I split an event into a smaller chunk and bounced. Then enabled Audio Bend and created bend markers. All good. I could move the markers, bend audio etc. However, when I manually added a bend marker then moving any bend marker would move the audio all the way down the event, not respecting other bend markers.

I did this on several tracks and had the same issue. Audio Bend would only correctly work if I didn't add any manual markers.

Anybody try this or see the same thing?

Is this what you are experiencing?

Re: Studio One V4.1.2 Bend Marker wierdness

Posted: Fri Jan 18, 2019 9:15 am
by stefanrauch1
confirmed here.. something is off

phpBB [video]

Re: Studio One V4.1.2 Bend Marker wierdness

Posted: Fri Jan 18, 2019 9:49 am
by Janko Kezar
Confirmed. I get the same behaviour.

Hopefully this one gets fixed soon

Re: Studio One V4.1.2 Bend Marker wierdness

Posted: Fri Jan 18, 2019 2:26 pm
by reginaldStjohn
Nice to see that it was just me loosing my mind. Thanks