2 posts
Page 1 of 1
Hi,
I just purchased Soundtoys 5. I downloaded the win64 version, authorized it for my computer via my ilok account, went into studio one, reset the blacklist, exited studio one, relaunched it and no Soundtoys. I was wondering if anyone else has had this issue? I've opened a ticket with soundtoys, but was wondering if I am maybe forgetting a step, or if someone may know where Soundtoys default vst folder is so that I can enter it into studio one? I'm not sure If I have my info on my signature or not, so here it is. Win 7 professional, Intel core i7 2.4ghz quad core processor, 16 gigs ddr3 ram, UA Apollo Twin usb duo, UA octo core satellite usb, Studio One 4.1, Presonus faderport 8, Softube Console 1. I thank anyone in advance of I can get an easy fix on this, it seems software is still always an issue, it never seems to go as planned.

Thank you again,
Tom

Windows 7, 2.4ghz i7 quad core, 16gbt ram, UA Apollo Twin Duo USB, UA Octo Core Satalite USB , Studio One 4.1

Studio One 4.0, 3.5
Sonar Platinum
Faderport 8
Console One
Apollo Twin USB Duo
UAD Octo Core Satellite
Windows 7 64x
I7 Quad-core
16g ram
User avatar
by tomgastauer1 on Mon Dec 17, 2018 6:28 pm
Sorry, false alarm! I found them, c\program files\vst\soundtoys



Windows 7, 2.4ghz i7 quad core, 16gbt ram, UA Apollo Twin Duo USB, UA Octo Core Satalite USB , Studio One 4.1

Studio One 4.0, 3.5
Sonar Platinum
Faderport 8
Console One
Apollo Twin USB Duo
UAD Octo Core Satellite
Windows 7 64x
I7 Quad-core
16g ram

2 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests