4 posts
Page 1 of 1
The video here:
https://youtu.be/cNkFgt1b4Pk

.. states I can get select my ATOM external device in the top left hand corner of the UI:

before.PNG
before.PNG (27.65 KiB) Viewed 166 times


However I can't see this anywhere, here's what it looks like for me:
after.PNG


No relevant dropdown or anything..

Any ideas on how I can get this back please?

Thanks..

Studio One Pro 4, Faderport 1, Atom, Focusrite Saffire Pro 40, Maschine Studio, Octapad SPD-30, Roland A300, Windows 10 Pro 64 bit.
EVGA Geforce 1070 (Nvidia drivers). A bigly amount of other gear.
User avatar
by BobF on Sun Dec 16, 2018 7:30 pm
Do you not see a list of devices when you click the dropdpwn?

Image

-

-------------------------------------------------------------
Studio One Latest Rel. / Notion 6 x64
Win10Pro x64 (1803) i7-6700 @3.8Ghz / 32G / 43" 4K | TASCAM US-16x08 / Event PS8 | FA06 / FaderPort 1 / LX61+
Waves Gold / Nomad IS3 / IKM Max / K11U
User avatar
by BobF on Sun Dec 16, 2018 7:32 pm
If not, make the SO window wider ...

-

-------------------------------------------------------------
Studio One Latest Rel. / Notion 6 x64
Win10Pro x64 (1803) i7-6700 @3.8Ghz / 32G / 43" 4K | TASCAM US-16x08 / Event PS8 | FA06 / FaderPort 1 / LX61+
Waves Gold / Nomad IS3 / IKM Max / K11U
User avatar
by PreAl on Thu Dec 20, 2018 8:01 am
Thanks for tips.

The issue happens under Windows 10 with resolution 1680 pixels x 1050 pixels and text size set at 125%.
If I bring the fonts to 100% then the issue no longer happens.

Logged with support, ticket: #481364

EDIT.

To add the UI is using a large amount of unnecessary blank space in this area, see screenshot and red arrow.

gap.png

Studio One Pro 4, Faderport 1, Atom, Focusrite Saffire Pro 40, Maschine Studio, Octapad SPD-30, Roland A300, Windows 10 Pro 64 bit.
EVGA Geforce 1070 (Nvidia drivers). A bigly amount of other gear.

4 posts
Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: kenstrahl, stevecoble and 21 guests