Studio Monitors, Monitoring Hardware and Home Audio Speakers

Studio Monitors
Feed - Eris
Eris
Discuss Eris E4.5, E5, E8, E44 and E66 here
Feed - Sceptre
Sceptre
Discuss Sceptre S6 and S8 here
Feed - Temblor Series
Temblor Series
Temblor T10 and Temblor T8
Feed - R Series
R Series
Discuss R65 and R80 Series here
Home Audio
Feed - Ceres 3.5 / 4.5 BT Speakers
Monitoring Interfaces and Headphones
Feed - Monitor Station and Central Station Series
Monitor Station and Central Station Series
Discuss Monitor Station V2 and Monitor Station (Legacy)
Central Station and Central Station Plus
Feed - HP60, HP4 and Headphones
HP60, HP4 and Headphones
Headphone Monitoring HP60, HP4 and HP2
Headphones including HD7 and others found in the bundles can be discussed here
Active topics
Eris E5 calibration & cables question
by denisjosifoski » Sat Nov 24, 2018 4:37 am
Average T10 cost to repair?
by leehaasch » Sun Nov 11, 2018 4:57 pm
HP60 Overheating and outputs failing
by alaistairdeacon » Thu Aug 30, 2018 12:54 pm
Do I Need Acoustic Treatment Foam Panels etc?
by afxtwn » Mon Apr 02, 2018 7:59 am
how to disassemble Eris E8?
by lukasmedlen » Mon Jun 04, 2018 10:59 pm
Eris E8 plus Temblor T10
by wolfgangrosenlechner » Wed May 30, 2018 12:45 pm
HP2 Distorted Sound??
by yosefselmar » Mon May 07, 2018 10:24 pm
E5 loud pop when turned off
by casio84 » Wed Nov 11, 2015 8:49 pm
No Space Behind Speakers?
by LAGinz » Sat Mar 10, 2018 2:09 pm
Eris E5 and DC coupled output
by carloseduardosampaio » Thu Feb 15, 2018 7:51 am
4.5 sound fades in and out
by stevenolschewski » Tue Jan 02, 2018 9:54 am
Having fun with the Scepter S8s
by rpark » Fri May 15, 2015 1:21 pm
Acoustic space settings suggestions
by andreabianchin » Thu Jul 21, 2016 12:44 pm
Central Station Problem (2ND Gen)
by timpaterson » Wed Sep 13, 2017 7:37 pm
My Central Station died
by lloydlandesman » Mon Aug 25, 2014 12:00 pm
Eris presonos not working
by lewiscuff » Sun Aug 27, 2017 7:46 am
HP4 headphone monitor spec
by hannusiukola » Fri Aug 04, 2017 8:56 am
Eris 5 speakers - noisy upon install?
by dankruse » Tue Dec 09, 2014 6:54 pm